Regelmatige updates over uw vakgebied?

Oerlemans Plastics heeft de volgende kwaliteitscertificaten:

 

De dochterondernemingen van Oerlemans Packaging hebben de laatste jaren een grote groei doorgemaakt. Met name de acties die we nemen op alle mogelijke aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben daartoe bijgedragen. In een veranderde wereld is het leveren van alleen een goed technisch deugdelijk product geen garantie meer tot continuïteit van de onderneming op korte dan wel lange termijn.

Oerlemans Packaging wil volgens een volwaardig kwaliteitssysteem leveren en produceren. Daarom zijn alle dochterondernemingen BRC-IOP gecertificeerd. Een steeds belangrijker deel van onze afzet vindt plaats in de voedsel en farma industrie. In deze branche wordt er gewerkt met het BRC-IOP kwaliteitssysteem. Dit systeem omvat procedures, werkmethodes en hygiënevoorschriften. Zo kunnen wij onze producten produceren en leveren volgens kwaliteits- en hygiënenormen.

Ieder jaar wordt ons BRC-IOP kwaliteitssysteem door een extern bureau getoetst. Voor onze afnemers is het behaalde certificaat een garantie dat er op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Het produceren volgens hoge kwaliteitsnormen heeft de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Er vinden dan ook veel testen en controles plaats.

Alle bedrijven van Oerlemans Packaging zijn lid van EFTA-Benelux. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die het flexografische drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt.