Regelmatige updates over uw vakgebied?

De verpakkingsproducent in Genderen en Giessen organiseert voor het vijfde jaar op rij de Goede Doelen Actie. Dit jaar wordt er €5.000 euro geïnvesteerd in projecten met een maatschappelijk doeleinde in de gemeente Altena. Het bedrijf wil zo een positieve bijdrage leveren aan de regio.

“Mede door de vele goede reacties die we hebben gekregen, hebben we besloten om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” ook dit jaar door te zetten,” vertelt directeur Johan Kranenbroek. “Dit jaar worden drie goede doelen met een maatschappelijk doeleinde financieel ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Vorig jaar waren de drie winnaars: Lunchroom ’n Tikkie Anders in Sleeuwijk, Zorgboerderij Equus & Ego in Drongelen en Nicolette Gijben. Uiteraard zijn we dit jaar weer op zoek naar nieuwe initiatieven!”

Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel met een maatschappelijk doeleinde? Dien uw goede doel met een uitgebreide motivatie in bij Carin van Herwijnen, Oerlemans Plastics, cw@oerlemansplastics.nl. De voorkeur gaat uit naar doelen waarvan zoveel mogelijk mensen baat kunnen hebben. Inzenden kan tot uiterlijk 19 november 2021. Het goede doel mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn. Voor de uitgebreide voorwaarden kunt u hier terecht.

De medewerkers van Oerlemans kunnen na de genoemde deadline op de inzendingen met maatschappelijke impact voor Altena hun stem uitbrengen. Op basis van het aantal stemmen worden drie initiatieven gesteund met bedragen van respectievelijk € 2.500,-, € 1.500,- en € 1.000,-. Wilt u ook meestemmen én bent u op zoek naar een nieuwe baan? In onze dynamische verpakkingswereld zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Kijk voor meer informatie op: www.oerlemansplastics.nl/vacatures.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics in januari 2022 worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.

Winnaars Goede Doelen Actie editie 2020