Regelmatige updates over uw vakgebied?

Vorig jaar heeft Oerlemans Plastics een “Goede doelen actie” georganiseerd naar aanleiding van het winnen van de BizAward 2017. Oerlemans Plastics heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving.

Mede door de vele goede reacties die we gekregen hebben, hebben we besloten om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” te continueren. Dus ook dit jaar zullen we weer 3 goede doelen ondersteunen die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena. Vorig jaar waren de 3 winnaars de Voedselbank (1), Dierenambulance (2) en Duchenne (fam. Van Weverwijk)(3). Om andere goede doelen ook een kans te geven hebben we besloten om de winnaars van vorig jaar de komende 2 jaar niet mee te laten dingen.

Bent u actief voor een goed doel of weet u een goed doel dat een ondersteuning goed kan gebruiken, dan verzoeken wij u het goede doel met daarbij een motivatie in te dienen bij Carin van Herwijnen, mailadres cw@oerlemansplastics.nl. Inzenden kan tot uiterlijk 22 november, de dag dat de nieuwe BizzAward wordt uitgereikt aan de ondernemer van het jaar 2018. Onze medewerkers brengen daarna hun stem uit waarna 3 donaties te verdelen zijn te weten 2.500, 1.500 en 1.000 euro.

Wil je ook meestemmen? Dan moet je natuurlijk nog snel even solliciteren. Wij zijn een snel groeiende onderneming die constant op zoek is naar goede gemotiveerde medewerkers die ook hun verantwoordelijkheid in de samenleving durven te dragen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics op 12 januari 2019 worden de cheques overhandigd aan de 3 winnende goede doelen.