Regelmatige updates over uw vakgebied?

Op maandagavond 15 januari zijn de vertegenwoordigers van de 3 goede doelen uitgenodigd op het kantoor van Oerlemans Plastics. Deze doelen zijn door het personeel van Oerlemans Plastics verkozen als top 3 van de 28 ingediende doelen. Op basis van het aantal stemmen zijn de prijzen verdeeld. Joan Hanegraaf heeft de prijzen als volgt uitgereikt:

  • De cheque van € 4.200 is naar de Stichting Voedselbank Altena gegaan.
    Namens de Voedselbank was aanwezig Ad Bor.
  • De cheque van € 2.800 is naar de Stichting Dierenambulance Altena gegaan.
    Namens de Dierenambulance is aanwezig Rosaline Evenhuis en Marijke de Bruyn.
  • De cheque van € 1.400 is naar Fam. Van Weverwijk gegaan voor aanschaf vervoer i.v.m. ziekte van Duchenne van hun zoon Kevin. De cheque is overhandigd aan Kevin en zijn familie.

 

We zijn dan ook verheugd om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren in de regio! Naast de vertegenwoordigers van de goede doelen waren ook de mensen aanwezig die het goede doel ingediend hadden, de jury en de organisatie van de BizAwards.

Achtergrond informatie:
Joan Hanegraaf heeft de BizAwards Altena gewonnen en is daarmee ondernemer van het jaar. Hiermee heeft Joan een exposurepakket overhandigd kregen ter waarde van € 4.200 euro. Met het zicht op één gemeente Altena en ook de regio Altena een steuntje in de rug te geven heeft Joan besloten € 8.400 euro ten goede te laten komen aan goede doelen in de regio Altena, die ook actief zijn in deze regio.