Regelmatige updates over uw vakgebied?

Joan Hanegraaf heeft onlangs de BizAwards Altena gewonnen en is daarmee Ondernemer van het jaar. Tijdens de uitreiking van de BizAwards heeft hij een exposantenpakket gewonnen ter waarde van € 4.200. Op deze avond heeft Joan Hanegraaf besloten om deze prijs te verdubbelen naar € 8.400 en dit bedrag ten goede te laten komen aan goede doelen in de regio en die daarmee actief zijn in de regio. Naar aanleiding van onze oproep in de regionale dagbladen hebben mensen een groot aantal goede doelen ingediend. In totaal zijn er 28 goede doelen ingediend die aan de gestelde criteria voldeden. De medewerkers van Oerlemans Plastics zijn de afgelopen week in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen op 3 goede doelen naar keuze. Op willekeurige volgorde zijn onderstaande goede doelen in de prijzen gevallen:

  • Dierenambulance Altena
  • Duchenne Heroes, aanschaf vervoer Fam. Van Weverwijk
  • Voedselbank Altena

 

A.s. maandag 15 januari om 18.00 zijn de vertegenwoordigers en de indieners van deze 3 goede doelen uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te mogen nemen bij Oerlemans Plastics te Genderen. Op deze avond maakt Joan Hanegraaf bekend welk doel welke prijs gewonnen heeft. De te verdelen bedragen zijn: € 4.200, € 2.800 en € 1.400.

Naast de pers zijn ook de jury en de organisatie van de BizAwards Altena uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Voor meer informatie:

Oerlemans Plastics B.V.
Carin van Herwijnen
cw@oerlemansplastics.nl
0416-358100