Regelmatige updates over uw vakgebied?

Oerlemans Plastics staat middenin de gemeenschap: zevende goede doelen actie in Altena!

Genderen/Giessen – Oerlemans Plastics heeft de eer om voor de zevende keer de regionale Goede Doelen Actie te organiseren in de gemeente Altena. Als een van de belangrijkste werkgevers in deze gemeenschap, voelt de verpakkingsproducent een sterke verantwoordelijkheid om lokale initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan een welvarende samenleving. In totaal stelt Oerlemans Plastics 5000 euro beschikbaar voor deze nobele actie.

Johan Kranenbroek, algemeen directeur Oerlemans Plastics, benadrukt hoe belangrijk het is om betrokken te zijn bij de gemeenschap. Dit jaar willen we drie lokale goede doelen steunen die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Het prijzengeld van 5000 euro wordt verdeeld onder de winnaars, met respectievelijk 2500 euro, 1500 euro en 1000 euro.

Inzendingen
Ken je een goed doel in Altena dat financiële steun kan gebruiken? Of ben je zelf gepassioneerd betrokken bij zo’n inspirerend initiatief? Je kunt het goede doel met daarbij Aanmeldformulier Goede Doelen Actie. Via voorgaande link kunt u het formulier invullen en sturen naar carin.vanherwijnen@opackgroup.com (mocht het invullen van het formulier niet lukken, stuur gerust een email met motivatie naar carin.vanherwijnen@opackgroup.com) Tot 24 november 2023 heb je de tijd om je aanmelding in te dienen. Initiatieven die in de afgelopen drie jaar al hebben gewonnen, komen helaas niet in aanmerking. Het goede doel moet ook een regionaal maatschappelijk doel dienen. Deze actie heeft de volgende voorwaarden

Stemmen
Alle toppers van Oerlemans Plastics in Genderen en Giessen krijgen de kans hun stem uit te brengen op de goede doelen die zijn ingediend. De drie initiatieven met de meeste stemmen gaan er vandoor met de prijzen.
Als je wilt deelnemen aan het stemproces en tegelijkertijd iets wilt bijdragen aan de gemeenschap, overweeg dan om bij Oerlemans Plastics te solliciteren. Als een van de grootste werkgevers in Altena zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen die hun steentje willen bijdragen aan de samenleving. Tijdens de prijsuitreiking worden de cheques persoonlijk overhandigd aan de winnende goede doelen. Doe mee en help Altena nog beter te maken!

 

Winnaars Goede Doelen Actie 2022