Regelmatige updates over uw vakgebied?

Regionale projecten kunnen tot 16 december 2022 aanmelden

Oerlemans Plastics organiseert zesde Goede Doelen Actie voor gemeente Altena

Genderen/Giessen – Dit jaar organiseert Oerlemans Plastics voor de zesde keer de regionale Goede Doelen Actie. Als een van de grootste werkgevers in de gemeente Altena, vindt de verpakkingsproducent het belangrijk om lokale initiatieven te steunen die bijdragen aan een goed functionerende maatschappij. Oerlemans Plastics stelt in totaal 5000 euro ter beschikking voor de actie.

“Als bedrijf hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar onze omgeving en dit is een mooie manier om daar uiting aan te geven,” motiveert Johan Kranenbroek, algemeen directeur van Oerlemans Plastics. Drie goede doelen worden financieel ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Altena. Dit jaar wordt het prijzengeld van 5000 euro verdeeld over drie winnaars, die respectievelijk €2.500, €1.500,- en €1.000,- binnenhalen. De winnaars van editie 2022 waren: Hospice Altena in Sleeuwijk, Stichting Sosijn, Koffiehuis De Buurvrouw, Maaswaarden Ouderenzorg en Inloophuis Altena.


Inzenden

Bent u werkzaam voor een goed doel of weet u een goed doel in Altena dat een financiële ondersteuning goed kan gebruiken? U kunt het goede doel met daarbij een motivatie indienen bij Carin van Herwijnen. Via voorgaande link kunt u het formulier invullen en sturen naar carin.vanherwijnen@opackgroup.com (mocht het invullen van het formulier niet lukken, stuur gerust een email met motivatie naar carin.vanherwijnen@opackgroup.com.
Inzenden kan tot uiterlijk 16 december 2022. Het initiatief mag de laatste drie jaar niet in de prijzen gevallen zijn bij eerdere edities van de Oerlemans Goede Doelen Actie. Ook moet het goede doel een regionaal maatschappelijk doeleinde hebben. Aan deze actie zijn de volgende voorwaarden gebonden.

Alle medewerkers van de vestigingen in Genderen en Giessen kunnen over de ingestuurde goede doelen hun stem uitbrengen. Op basis van het aantal stemmen per inzending worden drie initiatieven gesteund, waarbij de prijzen verdeeld worden over het meest aantal stemmen per project.


Meestemmen?

Hoe kunt u zelf meestemmen? Door te solliciteren bij Oerlemans! Het bedrijf is een van de grootste werkgevers in Altena en constant op zoek naar goede, gemotiveerde medewerkers, die ook hun verantwoordelijkheid in de samenleving durven te dragen! Tijdens de uitreiking worden de cheques overhandigd aan de drie winnende goede doelen.