Regelmatige updates over uw vakgebied?

Ze zitten om melkverpakkingen, om jerrycans, thuistapvaatjes en gasflessen. Plastic sleeves met productinformatie. Sinds begin dit jaar maakt Oerlemans Plastics deze sleeves van 80% gerecycled kunststof onder de naam Circu-Sleeve®. Een innovatie met heel veel duurzame voordelen!

De circu-sleeve, beter bekend als reksleeve, is het duurzame alternatief voor etiketten of krimpsleeves. Bij het aanbrengen van een reksleeve is geen hitte of lijm nodig, de sleeve zet zich vast aan de fles door middel van zijn elasticiteit. Het verwijderen van de sleeve is zeer eenvoudig en het verpakkingsproduct is klaar voor hergebruik. De sleeves worden gebruikt als communicatie en marketing middel in de voedingsmiddelenindustrie, chemie, automotive, et cetera.

De circu-sleeve is gemaakt uit >80% PCR (Post Consumer Recycled) materiaal. Product specialisten Luc Verkuil en Laura Hanegraaf zijn recent door het magazine Circulair Verpakken geïnterviewd, vanwege de baanbrekende duurzame eigenschappen van de Circu-Sleeve. Lees het interview via onderstaande link:

Magazine Circulair Verpakken – Laura Hanegraaf & Luc Verkuil over de Circu-Sleeve MEI2021

Wilt u meer productinformatie over deze innovatie? Kijk dan op onze productpagina:

Circu Sleeves productinformatie