Regelmatige updates over uw vakgebied?

Op zaterdag 12 januari jl. hebben de vertegenwoordigers van drie goede doelen tijdens de nieuwjaarsreceptie van Oerlemans Plastics hun prijzen in ontvangst genomen. Deze doelen zijn door het personeel van Oerlemans Plastics verkozen als top 3 van de 30 ingezonden doelen. Op basis van het aantal stemmen zijn de prijzen verdeeld. Johan Kranenbroek heeft de prijzen als volgt uitgereikt:

  1. De cheque van € 2.500 is naar Stichting Vakantieweek gehandicapten Land van Heusden en Altena en de Langstraat gegaan.
  2. De cheque van € 1.500 is naar familie Van der Giessen gegaan voor dolfijntherapie van hun meervoudig gehandicapte zoon Niels.
  3. De cheque van € 1.000 is naar Het Kornhuys te Dussen gegaan. Het Kornhuys te Dussen is een zorg- en woonboerderij in Dussen voor kinderen en jongvolwassenen met een zwaardere lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

We zijn verheugd om wederom op deze manier een bijdrage aan de leefbaarheid in de regio te kunnen leveren!

Achtergrond informatie:
Vorig jaar heeft Oerlemans Plastics een “Goede doelen actie” georganiseerd naar aanleiding van het winnen van de BizAwards Altena 2017. Oerlemans Plastics heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving. Mede door de vele goede reacties die we destijds hebben gekregen, is er besloten om de “Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie” te continueren. Dus ook dit jaar zijn er drie goede doelen ondersteund die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena.

Oerlemans Packaging
De Oerlemans Packaging Groep bestaat inmiddels uit 7 dochterondernemingen, waaronder Oerlemans Plastics. Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 8 productielocaties in Nederland (o.a. in Genderen en Giessen) van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd.

Onze gemotiveerde en deskundige medewerkers van Oerlemans Plastics, die gestemd hebben voor de goede doelen, komen voor het grootste gedeelte uit Altena. Dankzij onze gestage groei is er regelmatig plaats voor gemotiveerde medewerkers. Wil je volgend jaar ook meestemmen?