Regelmatige updates over uw vakgebied?
3 maart 2018 - 198 keer bekeken

Dagelijks hoor ik dit als enige criterium voor een etiket. Oerlemans Packaging is veel verder dan alleen maar plakken. De circulaire economie staat niet alleen wereldwijd volop in de aandacht maar het is ook een dagelijks aandachtspunt bij Oerlemans Packaging bij vele mooie verpakkingsmaterialen die wij produceren. Het etiket is een essentieel onderdeel van de verpakking. Het geeft uw product uitstraling en bevat belangrijke (product)informatie.

Recycling awareness
Veel van alle verpakkingen komen uiteindelijk in het recycleproces. Wat niet erg bekend is, is dat het etiket vaak de stoorzender in dit proces is. Een papieren etiket op een plastic verpakking is moeilijk of niet recyclebaar en gaat daardoor vaak de verbrandingsoven in. Zo zijn er nog veel meer onrecyclebare combinaties van verpakkingen en etiketten. Dit is niet alleen erg jammer maar verdient ook meer aandacht. Dit kunt u veranderen.

Anders plakken
Oerlemans Packaging geeft uw etiket de juiste match met de verpakking, zonder dat uw merkidentiteit of uitstraling verloren gaat. U staat zo echt garant voor duurzaam verpakken. Van het begin tot en met het einde van de keten verantwoordelijk voor duurzaamheid en bijdrage aan verantwoord ondernemen. Omdat wij al jaren verstand hebben van kunststoffen, weten wij u ook de juiste (afbreekbare)materialen voor etiketten te leveren. We adviseren u voor bestaande producten maar denken ook mee bij nieuwe ontwikkelingen. Samen verantwoordelijk voor een circulaire verpakking door juiste belijming, kleuren, maten, materialen en altijd hoog kwalitatief.
Oerlemans Packaging is echt al veel verder dan alleen maar plakken. U ook? Laten we samen duurzaam plakken, de wereld verdient het!

 

Oerlemans Packaging B.V.
John Bras 06-15231568
Product Manager Etiketten

Reacties

Plaats een reactie